TÜGVA’dan kapanış!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Piraziz İlçe Temsilciliği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından Yaz Okulu Kapanış Şenliği gerçekleştirildi.

TÜGVA’dan kapanış!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2023
93
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı Piraziz İlçe Temsilciği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından başlatılan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulunun kapanış şöleni Vali Enver Ünlü ve Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜGVA İl Başkanı ve Piraziz Gençlik Merkezi Müdürü Mümtaz Aydın,  “Oyun Stantlarında Taş boyama, Yüz boyama, Halat Çekme, Kaşıkla pinpon topu taşıma, Dart, Sandalye Kapmaca, Bilimsel deneyler gibi onlarca etkinlik mevcuttu. Öğrencilerimize oyunlarda gösterdikleri başarılar sonucunda çanta, geleneksel kutu oyunları, tişört gibi hediyeler takdim ettik. Ardından Köpük Partisi yaparak çocuklarımıza gerçek bir şenlik ortamı yaşattık. Oyunlar ve etkinliklerin yanı sıra limonata, pamuk şeker, köfte ekmek gibi ikramlarda mevcuttu. Beş hafta süren Yaz Okulumuza bugün şenlikle veda ediyoruz. Haftalardır emek veren Yaz Okulu yönetimindeki arkadaşlarımıza, hocalarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI