Turan: Teröre asla boyun eğmeyeceğiz

Giresun Alperen Ocakları İl Başkanı Cengiz Turan, eli kanlı terör örgütü PKK ve işbirlikçilerini kınayarak, şehitlere Allahtan rahmet diledi.

Turan: Teröre asla boyun eğmeyeceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.12.2023
42
A+
A-

Turan, Alperen Ocakları olarak ülkenin birlik ve bütünlüğü ile huzur ve güvenliğine yönelik saldırıları şiddetle kınadıklarını kaydetti. Tek yürek devletin yanında terörün karşısında olduklarının altını çizen Turan,

“Türk Milleti olarak biliyoruz ki terör hiçbir zaman hedeflerine ve amaçlarına ulaşamayacaktır. Biz Millet olarak teröre asla boyun eğmeyeceğiz. Çünkü biz Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak ülkemizin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahibiz. Küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan tek devletiz terör örgütü PKK’nın sırtını sıvazlayan silah ve her türlü mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran bu şekilde gelişen Türkiye’nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekeleri PKK’a ve siyasi uzantısı olan HDP şunu bilsinler ki başaramayacaklar. Demokrasi, hak, özgürlük kılıfı altında ülkemizdeki terör örgütleriyle onların siyası ve sivil görünümlü uzantılarına sınırsız destek verenler, ülkemizdeki terör örgütleriyle onların uzantılarıyla aralarına hiçbir mesafe koymayanlar unutmamalıdır kı devletimizin gücü bu hain PKK ve siyası bağlantısı olan HDP yetecek kadar çoktur” dedi.

REKLAM ALANI