Türk Sağlık-Sen ve Türk Büro-Sen kendi hizmet binasında

Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen ile Türk Büro-Sen Giresun Şubeleri artık kendi hizmet binalarında. Mülkiyeti iki sendikaya ait yeni hizmet binası törenle açıldı.

Türk Sağlık-Sen ve Türk Büro-Sen kendi hizmet binasında
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.05.2024
33
A+
A-

Türk Sağlık-Sen ile Türk Büro-Sen ortaklığında satın alındıktan sonra bakım, onarım ve tefrişatı tamamlanan sendika hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Giresun Belediyesi hizmet binası karşısında hizmetine sunulan sendika binasının açılış kurdelesi Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ve davetliler kesti.

Genel Başkan Türkeş Güney açılışta yaptığı konuşmada, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı İbrahim Ekiz ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Salih Ömer Kadıoğlu’na kazandırdıkları sendika binası için teşekkür etti.Güney, Kamu-Sen’in vatan, bayrak ve millet ülküsünde kamu çalışanlarının hak ve hukuku savunma devam ettiğini ifade etti. Milletvekili Konal ise, Türk Sağlık-Sen ve Türk Büro-Sen hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

REKLAM ALANI