Vali’ den AKUT’ a ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, “Afet ve acil durumlarda amatör bir ruh ve profesyonel bir yaklaşımla görevini en iyi şekilde ifa etmeye çalışan tüm AKUT derneği mensuplarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Vali’ den AKUT’ a ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.02.2024
Düzenleme: 26.02.2024 10:24
18
A+
A-

Vali Serdengeçti, AKUT Arama Kurtarma Derneği Dr. A. Hakan Güvenç Giresun Operasyon Merkezini ziyaret eden Vali Serdengeçti, Giresun Ekip Lideri Hüseyin Akar’dan AKUT’un yürüttüğü arama kurtarma ve insani projeler hakkında bilgi aldı.

AKUT Giresun ekibinin bugüne dek gerçekleştirdikleri operasyonların yer aldığı fotoğraf sergisini de gezen Vali Serdengeçti’ye desteklerinden dolayı acil durum çantası hediye edildi.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak “AKUT Arama Kurtarma Derneği Dr. A. Hakan Güvenç Giresun Operasyon Merkezinde değerli gönüllülerimizle bir araya geldik. Afet ve acil durumlarda amatör bir ruh ve profesyonel bir yaklaşımla görevini en iyi şekilde ifa etmeye çalışan tüm AKUT Derneği mensuplarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI