Vali’ den, şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan uğruna şehit düşen kahramanların aileleri ile milletin güvenliği ve huzuru için canlarını siper eden gazilere yönelik ziyaretlerine Ramazan ayında devam ediyor.

Vali’ den, şehit ailesi ve gaziye ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.03.2024
22
A+
A-

Vali Serdengeçti, şahadetinin sene-i devriyesinde Şehit Jandarma Er Mehmet Ercan Soytürk’ün Keşap ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Şehitlerin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Soytürk ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Ziyarette Şehit Jandarma Er Mehmet Ercan Soytürk ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Vali Serdengeçti, şehidin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Serdengeçti, Gazi Ömer Faruk Yıldırım’ı da Giresun Merkez Aksu Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Gazi ve ailesi ziyaretlerinden dolayı Vali Serdengeçti’ye teşekkürlerini iletti. Ziyaretlere Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün de eşlik etti.

REKLAM ALANI