Vali Fatih Serdengeçti: Bir evlatları da bizleriz…

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Anneler Günü’nü anlamlandırmak ve yaşlı bireylere olan saygıyı vurgulamak adına huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Fatih Serdengeçti: Bir evlatları da bizleriz…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.05.2024
29
A+
A-

Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret eden Vali Serdengeçti, huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını, her zaman yaşlılarımızın yanında olduklarını bir kez daha gösterdi.

Haftanın manevi değerine uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette, Sayın Valimiz, kıymetli çınarlarımızın Anneler Günü’nü kutlayarak, ellerini öpüp onların hayır duasını aldı.

Huzurevi ziyareti sırasında Vali Serdengeçti, ulu çınarlarımız olarak gördüğümüz yaşlılarımızla yakın temas kurdu ve içten sohbetler gerçekleştirdi. Onların yaşam tecrübelerini dinleyerek, hayatın her anının değerli olduğunu vurguladı.

Huzurevinde kalan yaşlılarımızın istek ve önerilerini dinleyen Vali Serdengeçti, huzurevi sakinlerinin durumları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretten dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade eden huzurevi sakinleri de kendilerini sık sık ziyaret eden Vali Serdengeçti’ye teşekkür ettiler.

Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası duygularını paylaşarak, “Bir evlatları da bizleriz…

Koşulsuz sevgileri ile gönüllülerimizi ısıtan saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ettik.

Yüce Mevla sağlık ve huzurla ömürlerini bereketlendirsin. Duaları üstümüzden eksik olmasın.” sözlerini kullandı.

Huzurevi ziyareti sırasında Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ile Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu da hazır bulundu.

REKLAM ALANI