Vali, şehit ailesi ile iftar açtı

Vali, şehit ailesi ile iftar açtı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
42
A+
A-

Şehidin Görele ilçesi Çatakkırı köyünde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, ailenin acısını paylaşarak, baş sağlığı dileklerini yineledi ve sabırlar diledi.

Vali Serdengeçti, iftar öncesinde şehidin kabrini ziyaret ederek, dua etti ve Ramazan ayının ilk iftar sofrasında ise şehit ailesiyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Şehidin anne, baba ve amcasına bir kez daha sabr-ı cemil dileyen Vali Serdengeçti, devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve bu desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Aileyle duygusal anlar yaşayan Vali Serdengeçti, hafta içinde de kendilerini makamında ağırlamak üzere davette bulundu.

İftar sofrasında Görele Kaymakamı Hamit Genç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, Görele İlçe Yazı İşleri Müdürü Ferdi Aydın ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

ŞEHİT AİLESİ VE GAZİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Öte yandan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan uğruna şehit düşen kahramanların aileleri ile milletin güvenliği ve huzuru için canlarını siper eden gazilere yönelik ziyaretlerine Ramazan ayının ilk gününde de devam etti. Vali Serdengeçti, ilk olarak Şehit Jandarma Er Hacı Uzun’un Giresun Merkez Gemilerçekeği Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Şehit Jandarma Er Hacı Uzun ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Ayrıca Vali Serdengeçti, şehidin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Serdengeçti, Uzun ailesini ziyaretinin ardından Gazi Piyade Er Fahrettin Aksoy’u Gedikkaya Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Gazi ve ailesi de ziyaretlerinden ötürü Vali Serdengeçti’ye teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI