Vali Serdengeçti, Gazi annesinin cenaze törenine katıldı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, terörle mücadele gazilerimizden Piyade Çavuş Halil İbrahim Yılmaz’ın hayatını kaybeden kıymetli annesi Elmas Yılmaz’ın cenaze namazına katıldı.

Vali Serdengeçti, Gazi annesinin cenaze törenine katıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.07.2024
34
A+
A-

Merhume Elmas Yılmaz için Giresun ili Güce ilçesi Merkez Camii’nde, öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz, Kemaliye Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

TAZİYELER VE DUALAR

Cenaze namazına katılan Vali Serdengeçti, Yılmaz ailesine taziyede bulunarak, “Terörle mücadele gazilerimizden Halil İbrahim Yılmaz’ın ebedi aleme irtihal eden muhterem valideleri Elmas teyzemizi son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.” dedi.

YOĞUN KATILIM

Cenaze namazına Yılmaz ailesinin yanı sıra Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Güce Kaymakamı Muhammet Ali Bayraktar, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI