Vali Serdengeçti, gençlerle…

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Espiye Gençlik Merkezini ziyaret ederek çeşitli kurslar ve etkinliklere katılan gençlerle bir araya geldi.

Vali Serdengeçti, gençlerle…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.01.2024
48
A+
A-

Vali Serdengeçti’nin Espiye Gençlik Merkezini ziyareti sırasında, el sanatları, bağlama, masa tenisi, Kur’an-ı Kerim, boks ve vücut geliştirme kursları gibi gençlerin katıldığı çeşitli aktiviteleri inceledi.

Yetkililer tarafından Vali Serdengeçti’ye Espiye Gençlik Merkezinin, 2022 yılının Şubat ayında hizmete açıldığı ve gençlere çeşitli alanlarda eğitim ve sosyal etkinlikler sunduğu bilgisi aktarıldı. Vali Serdengeçti, merkezdeki gençlerle sohbet ederek, onların görüşlerini dinledi ve katıldıkları kurslardaki deneyimlerini paylaşmalarını istedi.

Gençlerle güçlendiklerini belirten Vali Serdengeçti, Espiye Gençlik Merkezinin gençlere sunduğu imkanlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlerle güçlü olduklarının altını çizen Vali Serdengeçti, “Ülkemiz gençliğini ve sporunu günümüz gerekleriyle uyumlu, geleceğin meydan okumalarına karşı hazırlıklı, milli değerlere duyarlı ve rekabetçi bir ortama mücehhez olarak gelişmesini sağlamak boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI