Vali Serdengeçti, iftarını öğrencilerle açtı

Toplumun değişik kesimleri ile iftar buluşmaları yapan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı.

Vali Serdengeçti, iftarını öğrencilerle açtı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.03.2024
19
A+
A-

İftar programına Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, yurt yetkilileri de katıldı. İftar öncesi öğrencilerle birlikte sıraya giren Vali Serdengeçti, samimi bir ortamda öğrencilerle iftar yaparak sohbet etti.

Yemek sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, gençlerin karşılaştıkları sorunları dinledi ve onlara her zaman destek olacaklarını vurguladı. Yapılan duaların ardından iftar programında Vali Serdengeçti, öğrencilere hitaben bir de konuşma gerçekleştirdi.

Vali Serdengeçti, konuşmasında gençlerin önemine vurgu yaparak, onların ülkenin geleceği olduğunu belirtti. Gençlerin eğitimlerine önem vermelerini, her şeyden önce iyi insan olmalarını, erdem ve fazileti ön planda tutarak hedeflerine ulaşabilmek için azimli olmaları gerektiğini ifade etti. Öğrenciler ise Vali Serdengeçti’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

REKLAM ALANI