Vali Serdengeçti, ilaç ve gıda sektörü temsilcilerini ağırladı

Göreve başladığı ilk günden itibaren resmî kurum temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeye devam eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, bu kez Medinora İlaç Gıda Kozmetik Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin kurucularını makamında kabul etti.

Vali Serdengeçti, ilaç ve gıda sektörü temsilcilerini ağırladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2024
14
A+
A-

26 Nisan Cuma günü gerçekleşen görüşmede, Medinora’nın kurucuları Prof. Dr. Tamer Akkan, Prof. Dr. Selçuk Takır ve Doç. Dr. Kürşad Aytekin, Vali Serdengeçti’ye şirketleri hakkında bilgi verdi. Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi bünyesinde kurulan Medinora’nın, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilaç ve gıda alanında ilk ve tek olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Ziyarette, Medinora’nın amaçları, hedefleri, üretim ve yatırım planları hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca, şirketin Giresun’un sağlık sektöründeki potansiyeline katkı sağlayacak yatırımlarını aktaran yetkililer, Vali Serdengeçti’ye kendi üretimleri olan Gli-Gar ve Medisir-M adlı ürünleri takdim ettiler. Gli-Gar’ın kireçlenme ve romatizma hastalarında, Medisir-M’nin ise prostat hastalarında kullanıldığını ve olumlu sonuçlar elde edildiğini belirttiler.

Görüşmenin sonunda yetkililer, katma değer sağlayan bilim insanlarını makamında ağırladığı için Vali Serdengeçti’ye teşekkür ettiler. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.