Vali Serdengeçti, Piraziz’de incelemelerde bulundu

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, dün Piraziz ilçesini ziyaret ederek, ilçe genelinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Serdengeçti, Piraziz’de incelemelerde bulundu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2024
8
A+
A-

Vali Serdengeçti, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında ilk durağı Piraziz Kaymakamlığı oldu.

KAYMAKAMLIKTAN DETAYLI BİLGİLER

Vali Serdengeçti, Hükümet Konağı önünde Piraziz Kaymakamı Burak Öz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Öz, Vali Serdengeçti’ye Piraziz’in tarihi, coğrafyası, nüfusu, güvenlik durumu, eğitim, sağlık hizmetleri, ekonomik durum, tarım ve orman faaliyetleri, sosyal yardımlar, dini işler, gençlik ve spor etkinlikleri, KÖYDES projeleri ile yatırımlar hakkında ayrıntılı bir brifing sundu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Serdengeçti, Piraziz Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız ve ilçenin önde gelenleri tarafından karşılanan Vali Serdengeçti, belediyenin yürüttüğü projeler ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aldı. Başkan Ayyıldız’a görevinde başarılar dileyen Vali Serdengeçti, nazik misafirperverliği için teşekkürlerini sundu.

İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARA TEŞEKKÜR

Ziyaretin sonunda Vali Serdengeçti, Piraziz ilçesindeki kamu kurumlarının yetkililerine ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçenin gelişimi ve refahı için iş birliği ve dayanışma çağrısında bulundu. Vali Serdengeçti, “Piraziz’de yeni inşa edilen Hükümet Konağımızı ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İlçenin gelişimi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu ziyaret, Vali Serdengeçti’nin ilçelerdeki sorunları yerinde görüp çözüm üretme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

REKLAM ALANI