Vali Serdengeçti Piraziz’deydi

Vali Serdengeçti Piraziz’deydi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.02.2024
31
A+
A-

Piraziz Kaymakamı Burak Öz’den ilçenin idari ve sosyal yapılanması hakkında detaylı bir brifing alan Vali Serdengeçti, ardından İlçe Jandarma Komutanı Uğur Ahmet Alkan ve İlçe Emniyet Amiri Yavuz Derya Demirtaş ile bir araya gelerek emniyet ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı. Vali Serdengeçti, son olarak Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile görüşerek eğitim-öğretim durumu ve okullarda yürütülen projelerle ilgili detaylı bilgi aldı.

EREN ÖMER HEKİM İLKOKULU BİNASINDA GÜÇLENDİRME DEVAM EDİYOR

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Serdengeçti, Piraziz ilçesindeki Eren Ömer Hekim İlkokulunu ziyaret etti. Okulun güçlendirme binası hakkında yetkililerden binanın %70 oranında tamamlandığını ve Ağustos 2024’te teslim edileceği bilgisini aldı. Vali Serdengeçti, 2024-2025 eğitim öğretim yılında Eren Ömer Hekim İlkokulunun güçlendirme binasında eğitime başlamasını beklediğini ifade etti.

ÇALIŞMALARIN AKSAKLIK OLMADAN ÖZENLE TAMAMLANMASI TALİMATINI VERDİ

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulundaki ziyaret ve incelemelerin ardından son olarak yapımı devam eden Piraziz Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali Serdengeçti, çalışmalar hakkında Kaymakam Öz’den bilgi alarak binanın bir an önce tamamlanıp hizmete açılması talimatını yineledi. Vali Serdengeçti, nitelikli ve erişilebilir kamu hizmetlerinin vatandaşla buluşacağı bu önemli projede % 98 oranında fiziki gerçekleşme tamamlandığını kaydetti.

REKLAM ALANI