Vali Serdengeçti Şebinkarahisar’da

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Serdengeçti Şebinkarahisar’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.09.2023
73
A+
A-

Vali Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesinde; Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlk olarak Şebinkarahisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Serdengeçti’ye İlçe Kaymakamı Yasin Ardıç tarafından ilçe hakkında brifing verildi. Belediye binasının girişinde sergilenen yöresel eşyaların yer aldığı Belediye Müzesini gezen Vali Serdengeçti, burada sergilenen eşyaları yakından inceledi. Belediye Başkanı Ömer Şentürk’ü makamında da ziyaret eden Vali Serdengeçti’ye belediyenin sorumluluk alanında yapılan çalışmaları hakkında bilgi verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Serdengeçti, ilçenin emniyet ve asayiş durumu hakkında brifing aldı.

TAŞHANLAR VE FATİH CAMİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesine tarihi ve turistik mekânlarda da incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Vali Serdengeçti, Şebinkarahisar Kalesi’nin kuzey eteklerinde yer alan tarihi Taşhanlar ve Fatih Camii’nde incelemelerde bulundu.

TAMZARA DOKUMASINI YERİNDE GÖRDÜ

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Uzman Klinik Psikolog Belkıs Edige Serdengeçti, Tamzara Mahallesi’ni ziyaret ederek, Tamzara Dokuma Evi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Serdengeçti ve eşi, burada bulunan dokuma ürünlerini yakından inceleyerek, çalışmalar hakkında Kaymakam Yasin Ardıç, Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu ve kooperatif ortaklarından bilgi aldı.

ŞEHİT EŞİNE ZİYARET

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Uzman Klinik Psikolog Edige Serdengeçti, şehit eşi Fatma Yetimova’da evinde ziyaret etti. Vali Serdengeçti ve eşi aileye bir kez daha sabır dileyerek, şehitler için dua etti. Şehit Polis Memuru Temel Yetimova, 25 Mayıs 1990 tarihinde Şanlıurfa’da görevi esnasında teröristlerle girdiği çatışma esnasında 29 yaşında şehit düşmüştü.

REKLAM ALANI