Vali Serdengeçti, şehit ve gazilerin yanında

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan için şehit düşen kahramanların aileleri ve gazilere yönelik ziyaretlerine Ramazan ayında da ara vermiyor.

Vali Serdengeçti, şehit ve gazilerin yanında
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.04.2024
23
A+
A-

Vali Serdengeçti, 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde, önce vefat eden Kıbrıs Gazisi Etem Özdemir’in ailesini ziyaret etti. Özdemir ailesine taziye dileklerini ileten Vali Serdengeçti, “Ahirete irtihal eden Kıbrıs Gazimiz Ethem Özdemir’i kabri başında saygı ve rahmetle yâd ettik, değerli ailesine taziye dileklerimizi ilettik. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Ardından, şehadetinin sene-i devriyesindeki Şehit Jandarma Er Remzi Aydın’ın ailesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Şehidin ailesine başsağlığı dileklerini ileten Vali Serdengeçti, tüm Şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Ziyaretlerde, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi ve Şehit Jandarma Er Remzi Aydın’ın ailesine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Vali Serdengeçti, ziyaretlerle ilgili olarak, “Vatanımızın her karışında izi olan şühedadan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlere Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki, Şube Müdürü Seda Sümer Aydın ile Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün de katıldı.

REKLAM ALANI