Vali Serdengeçti, üniversite öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Ramazan ayının ruhunu yansıtan bir dizi iftar programında toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Vali Serdengeçti, üniversite öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.03.2024
18
A+
A-

Bu kapsamda, 21 Mart Perşembe günü Nevruz Bayramı akşamı, Giresun Üniversitesi ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, üniversite yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Vali Serdengeçti, samimi bir ortamda öğrencilerle iftar yaparak sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından Rektörlük Fuaye Alanı’nda öğrencilerle bir araya gelindi.

Bu buluşmada, öğrencilerin talepleri, gelecek planları ve hedefleri dinlenirken, Vali Serdengeçti ve Rektör Can da kendi öğrencilik yıllarına ilişkin anılarını paylaştılar.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan bu samimi ortamda öğrenciler, görüşlerini doğrudan iletebilme imkânı buldular.

Öğrenciler, Vali Serdengeçti’nin ziyaretinden ve sohbetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Vali Serdengeçti, öğrencilerle yaptığı iftarla ilgili olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Giresun Üniversitesi ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında sevgili öğrencilerimizle birlikte Ramazan ayının bereketini paylaştık.” sözlerine yer verdi.

İftar programı, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

REKLAM ALANI