Vali Serdengeçti, Yeni İl Genel Meclisi Üyelerini Kabul Etti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 15 Nisan Pazartesi günü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen yeni üyeleri kabul etti.

Vali Serdengeçti, Yeni İl Genel Meclisi Üyelerini Kabul Etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
62
A+
A-

Giresun Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen kabulde, Vali Serdengeçti, üyeleri seçimlerdeki başarılarından dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Serdengeçti, seçim sonuçlarının il ve ülke için hayırlı olmasını temenni ederken, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti. Disiplin ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimsediklerini vurgulayan Vali, özel idare teşkilatını güçlendirerek köylerin disiplinli bir şekilde yönetileceğini söyledi.

Gelecek dönemde de hizmetlerin köylere ve kırsala odaklanacağını ancak koşullara uygun hareket edileceğini ifade eden Vali Serdengeçti, İl Genel Meclisi’nin ilin kalkınmasındaki öneminin tartışılmaz olduğunu belirtti. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını dileyen Vali, birlikte ilin gelişimine katkı sağlayacaklarını ve hizmet üreteceklerini vurguladı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.