Vali Serdengeçti’den Anlamlı Ziyaret

23 Nisan’da Lösemi Tedavisi Gören Öğrenciye Moral Desteği

Vali Serdengeçti’den Anlamlı Ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.04.2024
39
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti Hanımefendi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda lösemi tedavisi gören Namık Kemal İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Emir Kılıçaslan’ı evinde ziyaret ederek, ona moral verdiler.

Vali Serdengeçti ve eşi, çocuk bayramını kutlamak ve küçük Emir’in yüzünü güldürmek amacıyla Kılıçaslan ailesinin Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi’ndeki evine gittiler. Ziyaret sırasında Emir’e moral veren Vali ve eşi, aile ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Küçük Emir’le vakit geçirerek ona hediyeler veren Vali ve eşi, onun mutluluğunu paylaşarak bu özel günde yalnız olmadığını gösterdi.

Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası sosyal medya hesabında, “Eşim Belkıs Hanım ile birlikte lösemi tedavisi gören ve eğitimine uzaktan devam eden sevgili öğrencimiz Emir Kılıçaslan’ı ziyaret ederek Çocuk Bayramı’nı kutladık, tebessümlerine ortak olduk. Bu müstesna gün vesilesiyle tüm hasta çocuklarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti ve eşi, hastaların moralinin tedavinin bir parçası olduğunu vurgulayarak, toplumun birlik içinde olması gerektiğini ifade ettiler. Vali ve eşinin ziyareti, 23 Nisan’ın çocuklar için önemini ve hastalıkla mücadele eden çocukların desteklenmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Vali Serdengeçti’nin sosyal medya paylaşımındaki “İkbal ışığımız” ifadesi, Emir’in ve tüm hasta çocukların umut dolu bir geleceğe sahip olması için toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Emir’in yüzündeki tebessüm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamını bir kez daha gösterdi. Vali Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti’nin bu anlamlı ziyareti, toplumun çocuklara ve özellikle tedavi gören çocuklara verdiği değeri gösterirken, moral desteğinin iyileşme sürecindeki rolünü de ön plana çıkardı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.