Vali Serdengeçti’den Batlama’dan Göksu’ya inceleme

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, ilimizin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerle önemli projeleri yakından takip etti.

Vali Serdengeçti’den Batlama’dan Göksu’ya inceleme
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
14
A+
A-

İlk olarak Giresun Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’na ait Batlama Şantiyesi’ni ziyaret eden Vali Serdengeçti, yetkililerden şantiye makine parkı ve personel durumu hakkında bilgi aldı. Vali, “İl Özel İdaremiz Batlama Şantiyesi’nde yol hizmetleri başta olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık,” dedi.

YAVUZKEMAL’DE SICAK KARŞILAMA

Şantiye ziyaretinin ardından Yavuzkemal Belediye Başkanlığı’na geçen Vali Serdengeçti, Belediye Başkanı Adem Önal ve beldenin önde gelenleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Vali Serdengeçti, “Yavuzkemal Beldesi’nde, Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Adem Önal’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Beldede yürütülen faaliyetleri yerinde inceledik, hemşehrilerimizle bir araya geldik,” ifadelerini kullandı. Başkan Önal, Vali Serdengeçti’ye nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu.

GÖKSU TRAVERTENLERİ’NDE BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİK

Vali Serdengeçti, Dereli ilçesi Pınarlar köyünde bulunan Göksu Travertenleri’nde incelemelerde bulunarak ziyaretçilerle bol bol sohbet etti ve görüşlerini aldı. İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) iş birliğiyle faaliyete geçen proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali, “Büyüleyici güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan, adım attığınız andan itibaren bulutların üstünde hissettiren Göksu Travertenleri’nde incelemelerde bulunduk, yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdik,” paylaşımında bulundu.

YETKİLİLERLE BİRLİKTE YERİNDE İNCELEME

Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu, Merkez İlçe KHGB Müdürü Salim Artar ve diğer yetkililer de incelemeler sırasında hazır bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.