Vali Serdengeçti’den STK’lara ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, sivil toplum kuruluşları ve iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretleriyle kentteki etkinliklere katkı sağlamaya devam ediyor.

Vali Serdengeçti’den STK’lara ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.02.2024
27
A+
A-

Vali Serdengeçti, Giresun Maraton Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Kitapçı ve yöneticilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında Serdengeçti, kulübün elde ettiği başarıları takdirle karşılayarak, sporun ve kültürün bir araya geldiği etkinliklerin kentteki birlik ve beraberliğe önemli bir katkı sağladığını vurguladı. Başkan Kitapçı ise kulübün büyük bir heyecanla gerçekleştirdiği “Runkerasus Giresun Yarı Maratonu”nun 7’ncisinin 26 Mayıs Pazar günü düzenleneceğini belirtti.

Vali Serdengeçti’nin bir sonraki durağı Türk Tabipleri Birliği Giresun Tabipler Odası oldu. Odanın Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Demirelli, Vali’ye oda faaliyetleri ve sağlık sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda, Vali Serdengeçti’nin sağlık sektörüne verdiği desteklerden dolayı Başkan Demirelli ve yönetim kurulu üyeleri teşekkürlerini iletti.

Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan GİTEKS Konfeksiyon firmasını ziyaret eden Serdengeçti, firmanın Genel Müdürü Merdan Yüce ile sektördeki son gelişmeleri değerlendirdi. Vali, iş dünyasının kent ekonomisine katkılarına vurgu yaparak, yerel işletmelerin sürdürülebilir büyüme hedeflerine desteklerini ifade etti. Serdengeçti ayrıca, Park Dayanıklı Mutfak Eşyaları firmasını ziyaret ederek, firma sahibi Avni Yolasığmaz ile sohbet etti.

REKLAM ALANI