Vali Serdengeçti’den, yaralı polislere ziyaret

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazaları sonucu yaralanan polis memurlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Serdengeçti’den, yaralı polislere ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
43
A+
A-

Espiye ilçesi Liman mevkiinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında yaralanan ve Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Polis Memuru Mustafa Dilber ile Giresun Merkez Dereli yolu girişinde dur ihtarına uymayan aracın çarpması sonucu yaralanan Polis Memuru Hakan Kömürlü’nün tedavisi devam ediyor.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, yaralı polis memurlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Serdengeçti, polis memurlarının sağlık durumlarıyla ilgili de hastane yetkililerinden detaylı bilgi aldı. Ayrıca, tedavi sürecinde ihtiyaç duyabilecekleri her türlü desteğin sağlanması için gerekli talimatları verdi.

Kazaların ardından Vali Serdengeçti’nin yaptığı bu ziyaret, güvenlik güçlerine verilen önemin ve onların yaşadığı zorlu süreçlerde yanlarında olduklarının bir göstergesi olarak değerlendirildi. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı da katıldı.

REKLAM ALANI