Vali Serdengeçti’nin ev sahipliğinde, toplu bayramlaşma

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde kamu görevlileri ve vatandaşlarla toplu bayramlaşma yapıldı.

Vali Serdengeçti’nin ev sahipliğinde, toplu bayramlaşma
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2024
20
A+
A-

Giresun Valiliği Makam katında gerçekleşen toplu bayramlaşma programı; Ramazan Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yayımlamış oldukları mesajın okunmasıyla başladı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından yapılan dua ile devam etti.

Protokol konuşmaları ve bayramlaşmanın ardından misafirlere yapılan ikramlarla program sona erdi.

Programda, davetlileri selamlayarak bir konuşma yapan Vali Serdengeçti, “On bir ayın sultanı Ramazan’ı, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız bu mübarek günde sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek hepinize hoş geldiniz diyor ve bayramınızı kutluyorum.

Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor ve mübarek bayramın; ülkemize, Giresun’umuza, Aziz Milletimize, gönül coğrafyamıza, Âlem-i İslâm’a ve tüm insanlığa, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyor; Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Devlet Büyüklerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bayramımız mübarek olsun. Kalın sağlıcakla.” ifadelerini kullandı.

Toplu bayramlaşma programına; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, kamu görevlileri, STK temsilcileri, siyasi parti yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Serdengeçti, program sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Günün bereket ve heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz…

İl Protokolümüzle, STK’larımızla ve hizmet etmekten büyük onur duyduğumuz aziz Giresunlu hemşehrilerimizle bayramlaştık, hasret giderdik, hasbihâl ettik. Birliğimiz daim olsun.” sözlerine yer verdi.

REKLAM ALANI