Validen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, , Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesi’nde bulunan Giresun Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bir araya geldi.

Validen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.08.2024
16
A+
A-

Ziyareti sırasında, merkezin sakinleriyle samimi diyaloglar kuran Vali Serdengeçti, “Gönülden gönüle giden yolda engelleri hep birlikte aşıyoruz,” diyerek, merkezin önemine vurgu yaptı.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Vali Serdengeçti, merkezde kalan engelli bireylerin mutluluğunun kendileri için her şeyden önce geldiğini belirtti. “Bizler, sadece birer yönetici değil, aynı zamanda birer kardeş, birer anne, birer baba gibi buradayız. Bu merkezde verilen hizmetler, toplumumuzun en özel bireylerine sunulan en güzel hediyelerden biridir,” dedi. Vali, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, bu yaklaşımın toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediğini dile getirdi.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERLE SICAK BİR BULUŞMA

Vali Serdengeçti, merkezde kalan vatandaşlarla tek tek sohbet ederek onların hal ve hatırlarını sordu. Merkezin sunduğu hizmetler hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali, özellikle burada yaşayanların yüzlerindeki tebessümlerle karşılaşmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti’ye, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Giresun İl Müdürü Mustafa Modaoğlu da eşlik etti. Yetkililer, merkezin faaliyetleri hakkında Vali Serdengeçti’ye detaylı bilgiler sundular ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİDEN YOLDA ENGELLERİ AŞMAK

Ziyaretin ardından Vali Serdengeçti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gönülden gönüle giden yolda engelleri hep birlikte aşıyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla yoğrulan bir medeniyetin mensupları olarak herkesi içtenlikle kucaklamayı boynumuzun borcu olarak görüyor, hizmetlerimizi bu minvalde sürdürüyoruz,” diyerek, bu tür ziyaretlerin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Giresun Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Vali Serdengeçti’nin bu anlamlı ziyaretiyle birlikte, hizmet verdiği bireylerin toplumun en değerli üyeleri olduğunun altını bir kez daha çizmiş oldu.

REKLAM ALANI