Validen duygu dolu şehit ailesi ziyareti

Vali Serdengeçti, Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in Ailesini Ziyaret Etti

Validen duygu dolu şehit ailesi ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.07.2024
9
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit ailelerine, gazi ve engellilere yönelik düzenli ziyaretlerine devam ederek, Espiye ilçesindeki Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in ailesinin evine misafir oldu.

ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK SÜREKLİLİK ARZ EDİYOR

Vali Serdengeçti, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında, Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in annesi Şazimet Özdemir ve kardeşleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, şehidin kahramanlığı ve fedakârlığını vurgulayan Vali Serdengeçti, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.

ŞEHİT AİLESİNE ÇİÇEK TAKDİMİ VE DUYGU DOLU ANLAR

Vali Serdengeçti, Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in annesi Şazimet Özdemir’e çiçek takdim etti ve sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “1992 senesinde Hakkari/Şemdinli’de şehit olan J. Onb. Özgün Özdemir’in kıymetli ailesini ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk, hayır dualarını istedik. Aziz şehidimizin ruhu şâd olsun.”

ŞEHİT ÖZGÜN ÖZDEMİR’İN ANISINA

13 Eylül 1992 tarihinde Hakkari Şemdinli’de bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir, kahramanlığıyla anılmaya devam ediyor. Vali Serdengeçti’nin bu ziyareti, şehit ailelerinin yalnız olmadığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlattı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.