Vali’den, şehit ailesine ve gaziye ziyaret

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan uğruna şehit düşen kahramanların aileleri ile milletin güvenliği ve huzuru için canlarını siper eden gazilere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Vali’den, şehit ailesine ve gaziye ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.03.2024
20
A+
A-

Vali Serdengeçti, Şehit Polis Memuru Murat Şengül’ün Giresun Merkez Güre Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Şehitlerin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Şengül ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Ziyarette Şehit Polis Memuru Murat Şengül ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Ayrıca Vali Serdengeçti, şehidin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.

“ONUR ABİDELERİMİZ…”

Vali Serdengeçti, Şengül ailesini ziyaretinin ardından Gazi Piyade Er Sinan Günaydın’ı Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Gazilerin evlatlarıyla yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, Günaydın ailesine çeşitli hediyeler sundu. Gazi ve ailesi de ziyaretinden dolayı Vali Serdengeçti’ye teşekkür etti.

REKLAM ALANI