Valilikte sağlık zirvesi

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, sağlık yatırımlarının hayati önemine dikkat çekerek, “Halkımızın daha nitelikli sağlık hizmetleri sunmak için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Valilikte sağlık zirvesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
14
A+
A-

Vali Serdengeçti başkanlığında yapılan toplantıda, ilin sağlık yatırımlarının durumu ile bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve diğer yetkililerinin katıldığı toplantıda Vali Serdengeçti, ildeki sağlık yatırımlarının hayati önemine dikkat çekerek, bu alandaki çalışmaların titizlikle değerlendirileceğini vurguladı.

Ayrıca sağlık hizmetlerinin kalitesinin, toplumun genel refahı ve mutluluğu için kritik bir unsur olduğunu belirtti. Vali Serdengeçti, toplantının, ilin sağlık sektöründeki gelişmelerin değerlendirilmesi ve gelecek planlamalarının şekillendirilmesi adına önemli bir adım olduğunu ifade ederek, katılımcılara da katkıları için teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Bulut tarafından ise il genelindeki sağlık hizmetleri ve yatırımlar hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumda; ilimizdeki sağlık insan gücü, sağlık kuruluşları ve tesisler, hastane hizmetleri, doğum verileri, sağlık yatırımlarının mevcut durumu, tamamlanmış, devam eden ve planlanan projeler ile 2024 yılı planlamaları ve hedefler gibi konular ele alındı. Toplantıda sunulan bilgiler, ilimizdeki sağlık alanında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönem için planlanan stratejilerin belirlenmesine katkı sağladı.

REKLAM ALANI