Yamak’ın karnesi hiç de iç açıcı değil!

Süper Lig’den Giresunspor’u bir alt lige düşüren Bay Yamak’lı Giresunspor geçen sezon 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. Bay Yamaklı Giresunspor bu sezon ise 17 maçta tam 12 mağlubiyete imza attı. Yeşil Beyazlılar bu süreçte ise sadece 3 beraberlik ve 2 galibiyet alabildi.

Yamak’ın karnesi hiç de iç açıcı değil!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.12.2023
60
A+
A-

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’da Nahşd Yamak ve ekibi sportif ve mali başarısızlığıyla sınıfta kaldı. Takımı Süper Lig’den düşüren isim olarak tarihe geçen Yamak, camiayı da böldü, birbirine düşürdü! Sainz, Görkem ve daha birçok oyuncu ile ilgilenmediği için bu oyuncuları elinden kaçıran Yamak, Onurcan Piri’yi de satarak, sezona Mustafa Kaplan teknik direktörlüğüyle başladı.

Daha dört aylık ilk döneminde Hakan Keleş ve İrfan Buz ile çalışan Yamak, 2023-2024 sezonunun başında ise Süper Lig’deki takımdan elinde kalan sözleşmeli devam eden oyuncuları önemsemeyerek yeşil beyazlı kulübün kadrosunun daralmasına vesile oldu.

Kaplan’la da başarılı olamayan Bay Yamak, sonrasında ise göreve yıllardır hiçbir takımda çalışmayan Mehmet Birinci’yi getirdi. Yamak, Birinci ile de başarılı olamayınca geçtiğimiz gün Birinci ile de yollarını ayırdı.

Kuwas ve Savicevic’i de elinden kaçıran Bay Yamak’ın tek işi para toplamak ve bağış toplamak olarak ön plana çıktı.

İŞTE RAKAMLAR!

Süper Lig’den Giresunspor’u bir alt lige düşüren Yamaklı Giresunspor geçen sezon 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı.

Yamaklı Giresunspor bu sezon ise 17 maçta tam 12 mağlubiyete imza attı. Yeşil Beyazlılar bu süreçte ise sadece 3 beraberlik ve 2 galibiyet alabildi.

Koltuğuna da yapışan Yamak, Giresunspor’un geleceğini karartmaya devam edeceğe benziyor!

Kaynak: Giresun Öncü Gazetesi

REKLAM ALANI