Yeni vali yardımcıları ve kaymakamlar atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, dün Resmi Gazete’de yürürlüğe girdi.

Yeni vali yardımcıları ve kaymakamlar atandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.07.2024
22
A+
A-

Bu kararname ile Giresun’un üst düzey yöneticilerinde önemli değişiklikler yapıldı.

GİRESUN VALİ YARDIMCILARINDA DEĞİŞİKLİK

Kararnameye göre, Giresun Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Davut Sinanoğlu’nun görev yerleri değiştirildi. Mehmet Fikret Çavuş, Samsun Vali Yardımcılığı’na, Davut Sinanoğlu ise Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı’na atandı. Yerlerine ise Giresun Valiliği Hukuk Müşaviri Alpaslan Altınışık, Malatya Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Çankırı Vali Yardımcısı Şahin Bayhan atandı.

İLÇE KAYMAKAMLARI DEĞİŞTİ

Giresun’un Espiye ve Keşap ilçelerinin kaymakamları da değişti. Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamlığı’na atandı. Yerine ise Şırnak Vali Yardımcısı Ahmet Kavanoz, Espiye Kaymakamı olarak görevlendirildi. Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığı’na atandı. Uşak Eşme Kaymakamı Selin Sarı ise Keşap Kaymakamlığı görevine getirildi.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Yeni atamalar, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Giresun’da kamu yönetiminde bu önemli değişiklikler, şehirde yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.