Yerel Medya sorunları konuşuldu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından düzenlenen ve Türkiye İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) tarafından desteklenen “6.Yerel Medya Buluşması” Rize’de gerçekleşti. Karadeniz Bölgesi’nden 19 ilin yayın kuruluşu yöneticilerini bir araya getiren etkinlik, sektörde önemli bir dayanışma ve bilgi paylaşımı platformu oldu.

Yerel Medya sorunları konuşuldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
48
A+
A-

Programa katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yerel ve bölgesel yayın yapan yayıncılar ile buluşarak sorunları dinledi. Şahin yaptığı konuşmada, “Bir takım düzenleme, denetleme faaliyetlerini yanında aynı zamanda kuruluş ve medya mensubu arkadaşlarımızın bizim alanımızda sıkıntısı olan bütün bireylerin ve kuruluşların dertleri ile yerine ilgilenme ve halletme çabasında olan bir üst kuruluz” dedi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Cumhurbaşkanlığı İletişim başkanlığı, RTÜK temsilcileri, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş; Rize, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Amasya, Tokat, Bayburt, Sivas, Çorum, Trabzon, Giresun, Artvin, Gümüşhane, Erzincan, Kars, Ağrı, Erzurum, Ardahan’ın yerel ve bölgesel medya temsilcileri katıldı.

REKLAM ALANI