Yeşil Beyazlı Futbolcular, Doğankent Çatak Köyünde

Yeşil Beyazlı Kulüp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılarak öğrencilerle keyifli vakit geçirdi. Takım kaptanlarından Erkan Anapa, futbolcular Şahin Dik ve Mehmet Keskin ile birlikte Sportif Direktör Tolga Seyhan, Doğankent Çatak Köyü İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliklere katıldı.

Yeşil Beyazlı Futbolcular, Doğankent Çatak Köyünde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.04.2024
20
A+
A-

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Takımımızın Sportif Direktörü Tolga Seyhan, kaptanlarımızdan Erkan Anapa, futbolcularımız Şahin Dik ve Mehmet Keskin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Doğankent Çatak Köyü İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” ifadeleri kullanıldı.

Etkinlik sırasında, futbolcular ve çocuklar bir araya gelerek eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlı futbolcular, çocuklarla sohbet etti ve onlara spor yapmanın önemi hakkında ilham verici mesajlar iletti. Futbolcularla birlikte fotoğraf çektiren öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Bu tür etkinliklerin çocuklar için değerli olduğunu vurgulayan Yeşil Beyazlı Kulüp yetkilileri, gençlerin sporla iç içe olmasının ve başarılı sporcuları örnek almasının önemini bir kez daha dile getirdi. Futbolcular, çocukların neşesiyle 23 Nisan kutlamalarına renk kattı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.