‘Yılın Zirvedeki Amerika’nın Girişimci Türk İnsanı’ ödülü

4.Uluslararası Zirve Ödülleri töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi.

‘Yılın Zirvedeki Amerika’nın Girişimci Türk İnsanı’ ödülü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
45
A+
A-

Gecede ‘Yılın Zirvedeki Amerika’nın Girişimci Türk İnsanı’ ödülünü, Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD New York Başkanı olan hemşerimiz Savaş Şahin aldı.

İstanbul’un en güzel mekanlarından Cahide Palazzo’da sunuculuğunu Saba Tümer, İvana Sert ve Tayyar Işıksaçan tarafından gerçekleştirilen ödül töreni Belarus’un ünlü sanatçısı Napoli ve harika performansıyla Derya Uluğ’un konserleri ile başlangıç yaptı.

Sanat, iş, cemiyet, spor ve medya dünyasından da önemli isimlerin katıldığı gecede uzun yıllardır Amerika’da yaşayan Giresunlu iş insanı Savaş Şahin’e verilmesi memnuniyetle karşılandı.

Savaş Şahin yaptığı açıklamada, “Öncelikle Bu anlamlı ödüle beni layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizler ticari anlamda Amerika’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışırken, aynı zamanda başkanlığını yapmış olduğum Amerika Karadeniz Giresunlular derneği ve New York MÜSİAD ile üyesi bulunduğum Türk Amerikan Dernekler Federasyonu aracılığıyla da anavatandan binlerce kilometre uzakta yaşayan Türk toplumunun sorunlarını çözmeye ve Türk gelenek ve göreneklerini hem Amerika’da yaşatmaya hem de Amerikalılara tanıtmaya çalışıyoruz” diyen Savaş Şahin şunlara yer verdi; “Bu yoğun çalışma temposu içerisinde en büyük haksızlığı da onları haddinden fazla ihmal ederek aileme yaptığıma inanıyorum. Kendi adıma eğer bir şeyler başarmışsam bundaki en büyük pay sahibi hiç şüphesiz ki en başta sevgili eşim başta olmak üzere çocuklarıma, aileme, bu çalışmalarda beni yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.