Yoğun antrenman programıyla sezona hazırlık

TFF 2. Lig’de 2024-2025 futbol sezonuna hazırlanan Giresunspor, yoğun bir antrenman programıyla çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun antrenman programıyla sezona hazırlık
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.08.2024
21
A+
A-

Yeşil-beyazlı ekip, sabah saatlerinde fitness salonunda, akşam ise Çotanak Spor Kompleksi antrenman sahasında topla antrenman yaparak form tutuyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırsı ve isteği, teknik direktör Metin Aydın’ın yüzünü güldürdü. Aydın, yoğun ve yorucu antrenmanların yanı sıra nem ve sıcaklık koşullarının zorlayıcı olduğunu belirterek, oyuncularına dinlenme fırsatı tanıdı.

DİNLENME VE YENİDEN BAŞLAMA

Dünü izinli geçiren Giresunspor, bugün sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Bu yoğun program, takımın fiziksel ve taktiksel olarak sezona en iyi şekilde başlamasını hedefliyor.

BOLU KAMPI VE HAZIRLIK MAÇLARI

Giresunspor, sezonun ilk maçında evinde Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Bu önemli maç öncesinde, 8 Ağustos Perşembe günü ikinci etap çalışmaları için Bolu’da toplanacak olan yeşil-beyazlı ekip, burada 3 veya 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Teknik heyet, bu kampta takımın eksiklerini gidermeyi ve sezon başlayana kadar hazır hale gelmeyi amaçlıyor.

REKLAM ALANI