Zabıtadan dolmuşlarda klima denetimi gerçekleştirildi

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi ekipleri vatandaşların güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri amacıyla şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik olarak araçlarda klima denetimi gerçekleştirdi.

Zabıtadan dolmuşlarda klima denetimi gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.07.2024
28
A+
A-

Yaz mevsimiyle birlikte bunaltıcı sıcak ve nemin yaşandığı şehrimizde, toplu taşıma araçlarında klima denetimi yapan ekipler, mevsim şartlarına uygun olarak klimasını açmayan veya kliması arızalı olan araçlara gerekli yasal işlemleri uyguladı.

Yolcuların yaşanan sıcaklık rahatsızlıklarını en aza indirebilmek için yapılan denetimler sırasında araç içerisinde bulunan yolcular da denetim yapan ekiplere tam destek vererek, bu durumun önemli bir sorun olduğunu ve klima kontrollerinin sürekli olarak devam etmesini istedi.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise, vatandaşların rahatlığı ve sağlığı için denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceğini belirterek, kurallara uymayanlara ilgili mevzuatlar çerçevesinde gerekli yasal işlemin uygulanacağına dikkat çekti.

REKLAM ALANI