Zeytin Diyarı Gemlik’e Giresunlu Kaymakam atandı

Kaymakam Uğur Turan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Zeytin Diyarı Gemlik’e Giresunlu Kaymakam atandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.07.2024
79
A+
A-

İçişleri Bakanlığı’nın en başarılı kaymakamlarından biri olarak tanınan ve çeşitli ödüllerle onurlandırılan Uğur Turan, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile Bursa’nın Gemlik ilçesine kaymakam olarak atandı.

UĞUR TURAN KİMDİR?

1968 yılında Giresun’un Yağlıdere ilçesinde doğan Uğur Turan, Gümüşhane Mareşal Çakmak Öğretmen Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. 1990 yılında Giresun Kaymakam Adayı olarak başladığı mesleğinde Tokat-Almus ve Edirne-Meriç Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. Staj döneminde İngiltere’ye gönderilen Turan, üstün başarıyla tamamladığı kaymakamlık kursunun ardından Sivas-Ulaş, Diyarbakır-Hazro, Trabzon-Yomra, Ordu-Perşembe, Tokat-Niksar, Gaziantep-Şahinbey ve İstanbul Başakşehir gibi çeşitli ilçelerde kaymakam olarak görev almıştır.

Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın İdarecisi” ve “Özel Takdir Ödülü” gibi prestijli ödüllere layık görülen Uğur Turan, ayrıca İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı ve APK Kurul Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda da bulunmuştur. Çalışmaları ve hizmetleri dolayısıyla birçok takdirname ve başarı belgesi ile ödüllendirilen Turan, mesleki kariyerine Bursa-Gemlik Kaymakamlığı ile devam edecektir.

Kaymakam Uğur Turan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABER: FİKRET BIYIK

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.