Mustafa Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü restorancı ABD’de ve Giresun’da derin üzüntü yarattı

Mustafa Bayram son yolculuğuna uğurlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.08.2024
31
A+
A-

ABD’deki Türk restoran sektörünün öncülerinden Toros Restoranlar zincirinin kurucusu Mustafa Bayram, dün son yolculuğuna uğurlandı. 1970’li yıllarda Giresun’un Espiye ilçesinde Toros Restoranı kuran ve 1986 yılında ABD’nin New Jersey eyaletinin Paterson kentinde restoran zincirini büyüten Bayram, bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle memleketi Giresun’da tedavi görüyordu.

TÜRK-AMERİKAN TOPLUMUNDA BÜYÜK KAYIP

73 yaşında hayata veda eden Mustafa Bayram’ın vefatı, hem Giresun’da hem de ABD’deki Türk Amerikan toplumu arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Bayram, Espiye Ulu Camisi’nde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacımahmutlu köyünde toprağa verildi.

GENİŞ KATILIMLI CENAZE TÖRENİ

Cenaze törenine, Ak Parti bir önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Karadere, CHP İlçe Başkanı İbrahim Akgün, Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanvekili Candemir Sarı, aile üyeleri ve sevenleri katıldı.

Giresun Işık Gazetesi olarak merhum Mustafa Bayram’a Allah’tan rahmet, çocukları Hüseyin, Coşkun ve Nazlı Bayram’a başsağlığı ve sabır diliyoruz.

REKLAM ALANI