CHP’nin 101. kuruluş yıldönümü

Giresun’da CHP’nin kuruluş yıldönümü için tören düzenlendi

CHP’nin 101. kuruluş yıldönümü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.09.2024
9
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Giresun’da Atatürk Meydanı’nda bir tören düzenlendi. Törene Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun Belediye Başkanvekili Taner Yazıcı, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve parti üyeleri yoğun katılım gösterdi.

ÇELENK SUNUMU VE SAYGI DURUŞU

Parti örgütünün yoğun katılımıyla gerçekleşen törende, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Şenyürek, törende yaptığı konuşmada CHP’nin 101 yıllık tarihinin gurur ve sorumluluk dolu olduğunu vurguladı.

“101 YILLIK GURUR VE SORUMLULUK”

CHP İl Başkanı Şenyürek, konuşmasında şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan asırlık çınarımız, baba ocağımız ve çocuklarımıza yadigarımız olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 101. yılı kutlama etkinliğine hoş geldiniz.”

TARİHTEN BUGÜNE DEMOKRASİ MÜCADELESİ

Şenyürek, CHP’nin bağımsızlık mücadelesi sonunda kurulduğunu belirterek, partinin demokrasinin gelişimine öncülük ettiğini vurguladı. Ayrıca, 1923’ten bu yana CHP’nin Türkiye’nin her evine misafir olduğunu, geçmişte telgrafla başlayan iletişimin bugün dijital dünyada devam ettiğini söyledi.

TÜRKİYE İTTİFAKI VE GELECEK VİZYONU

Şenyürek, konuşmasında ayrıca Türkiye İttifakı’ndan bahsederek, bu ittifakın ülkeyi hak ettiği refaha kavuşturacağını belirtti. CHP’nin tarih boyunca bağımsızlık ve adalet mücadelesinin öncüsü olduğunu vurgulayan Şenyürek, partinin gelecek seçimlerde de halkın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

“CUMHURİYET VE CHP SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”

CHP’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk ve partinin şanlı geçmişine saygı, minnet ve şükran duyduklarını belirten Şenyürek, “Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi sonsuza kadar yaşayacak, hakimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.