Fener Alayı ve Zafer türküleriyle unutulmaz bir gece yaşanacak

Giresun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Fener Alayı ve Zafer türküleriyle unutulmaz bir gece yaşanacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2024
15
A+
A-

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bu anlamlı gün, Giresun’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, göreve geldiğinden beri milli bayramları en coşkulu şekilde kutlama sözü vermişti ve bu yıl da bu geleneği sürdürüyor.

FENER ALAYI VE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ İLE COŞKU DORUĞA ÇIKACAK

30 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de Yeniyol mevkiindeki Çotanak İlkokulu önünden başlayarak Atatürk Meydanı’na kadar sürecek olan Fener Alayı ve Bayrak Yürüyüşü, bayram coşkusunu Giresun sokaklarına taşıyacak. Vatandaşlar, ellerinde bayraklar ve meşalelerle bu anlamlı yürüyüşe katılarak milli birlik ve beraberlik duygusunu en güçlü şekilde yaşayacaklar.

ZAFER TÜRKÜLERİ VE DJ PERFORMANSLARI GECENİN FİNALİNİ YAPACAK

Kutlama programı, Fener Alayı’nın ardından Atatürk Meydanı’nda devam edecek. Saat 21.00’de başlayacak olan Zafer Türküleri programı ile vatandaşlar, zaferin coşkusunu türkülerle paylaşacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde saat 22.00’da ise DJ performanslarıyla eğlence dolu anlar yaşanacak.

BAŞKAN KÖSE’DEN DAVET: “BU COŞKUYU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, tüm Giresun halkını 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılmaya davet ederek, “Göreve geldiğimiz günden beri, her bayramı Giresun’umuza yakışır şekilde kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı da milletimizin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zaferin gururunu hep birlikte paylaşmak, bağımsızlık mücadelemizi yeniden hatırlamak için tüm halkımızı fener alayı ve etkinliklerimize davet ediyorum” dedi. Etkinlikler, Giresun Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurularak vatandaşlara ulaştırıldı.

 

 

REKLAM ALANI