Giresunspor şehirde başlıyor

Bolu kampını noktalayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta itibariyle şehirde çalışacak

Giresunspor şehirde başlıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.07.2023
801
A+
A-

Bolu kampını tamamlayan Çotanaklar, bu hafta itibariyle yeni sezon hazırlıklarını şehirde sürdürecek. Yaklaşık 15 gün boyunca Bolu’da kampa giren Yeşil Beyazlılar burada taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Burada iyi bir ortam geçirdik. Arkadaşlarla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu sezon her fırsatta söylediğim gibi, Giresunspor geçen sezon düşen bir camia. İşte bizim elimizde oyuncuları en iyi şekilde kullanıp iyi bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Burada da genç takımdan aldığımız oyunculardan lig içerisinde faydalanmak istiyoruz, kiralıktan gelen oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bize geçen sezon takımın şablondaki olan bazı oyuncuları iskeletimiz olarak düşünüyoruz.” dedi.

Taraftarlara da seslenen Kaplan, “Koşan, mücadele eden, savaşan bir Giresunspor arkamızda sürekli destekçimiz olacak Giresunspor taraftarlarıyla beraber saha içerisinde saha dışarısında iyi bir birlik beraberlik içinde Giresunspor’a layık olmak için hepimiz birlikte burada savaş vereceğiz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI