Gürsoy, yine ‘A’ takımında yer aldı

ADD, Genel Başkan Bozkurt yönetiminde görev bölümünü yaptı

Gürsoy, yine ‘A’ takımında yer aldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.06.2024
53
A+
A-

17.Genel Kurulunu yapan ADD’ de Genel Başkan Hüsnü Bozkurt’ un önderliğinde görev bölümü gerçekleşti. Genel Yönetim Kurulu  şu isimlerden oluştu: Genel Sekreter Durur Gök, Genel Sayman Basri Gürsoy, Genel Sayman yardımcıları Recep Ayaz, Taylan Devrim Ercan, Genel Başkan yardımcıları Bedii Safa Yenice, Tahir Gürhan Akdoğan, Hatice Şap, Özgür Çınar ve Mustafa Özgür Kırdar, Genel Sekreter yardımcıları Gülcan Sayın,  Önder Polatoğlu, Necmi Akyalçın, Yusuf Aslan.

 

ADD’nin yönetim kurulunda ise Aydın Esen, İbrahim Dikmen, Ülkan Şanlıtürk,  Ahmet Gürel, Meliha Salman  Pakoğlu, Umutcan Yaylacı, Asya Ali Özdemir, Zuhal Özen Manoğlu, Erdal Hatun, Erkan Çiçek, Utku Gümrükçü, Tolga Kale ve Nasuh  Mahruki yer aldı. ADD’nin yeni yönetiminde Nasuh Mahruki’ nin de bulunması dikkat çekti.

ADD Genel Saymanı Bulancaklı hemşehrimiz Ecz.Basri Gürsoy, görev dağılımı sonrası Genel Başkanları Hüsnü Bozkurt öncülüğünde Anıtkabir’ e çıkarak çiçek sunduklarını ve ardından İsmet İnönü’ nün kabrini ziyaret ettiklerini söyledi.

Gürsoy,”17.Dönem GYK,GDK,YDK üyelerimiz ve şube başkanlarımızla büyük Önderimiz Atatürk’ e ve 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’ ye bağlılığımızı sunduk. Yeni dönemde de vargücümüzle çalışıp ülkemiz, ulusumuz ve derneğimiz için olumlu sonuçlar üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI