Karadere’den Kacır’a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladığı kabinede Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı iken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı göreve getirilen Mehmet Fatih Kacır’ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Karadere’den Kacır’a tebrik
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.06.2023
105
A+
A-

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin Giresun ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Giresun’un Bakanlar Kurulu’nda yeniden yer almasının önemli ve kent için gurur verici olduğunu kaydeden Başkan Karadere, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı iken göreve getirilen Mehmet Fatih Kacır tebrik etti.

“Giresun ve Türkiye kazanmaya devam edecek” diyen Başkan Karadere, “Mehmet Fatih Kacır’ı, Sanayi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum. Sayın Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bu vesile ile Sayın Bakanımız Mustafa Varank’a tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“2023 HEDEFLERİNE DAHA GÜÇLÜ YÜRÜYECEĞİZ”

Kabinede gerçekleştirilen revizyonun Giresun ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni eden Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, “Yapılan kabine revizyonu bir kan ve bayrak değişimdir. Bu tür değişimler ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine doğru ilerlemesi sürecek ve 2023 hedeflerine daha güçlü yürüyecektir. Kabinedeki bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu. (FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI