Leyla Şahin Usta: Fındık, Güney Çevre Yolu ve FİSKOBİRLİK konularında kararlıyız

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından Giresun Uygulama Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta, fındık, FİSKOBİRLİK, Güney Çevre Yolu ve erken seçim gibi önemli konulara değindi.

Leyla Şahin Usta: Fındık, Güney Çevre Yolu ve FİSKOBİRLİK konularında kararlıyız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.10.2024
38
A+
A-

Usta’ya toplantıda Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas, Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve partinin yerel teşkilat mensupları eşlik etti.

“FINDIK ÇALIŞMA GRUBU SORUNLARI ÇÖZECEK”

Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Giresun’un ve Karadeniz’in simgesi olan fındık konusunda kararlılık vurgusu yaptı. Şahin Usta, “Giresun fındığın başkenti. Tüm fındık üretim şehirlerimizle bir Fındık Çalışma Grubu oluşturduk ve ben bu grubun başkanlığını yürütüyorum. Tüm sorunları bakanlıklarımızla görüşerek çözmek için çalışıyoruz” dedi. Ayrıca fındık fiyatlarının piyasa koşulları ve rekolte durumu nedeniyle düştüğünü belirten Usta, fiyatların yeniden yükseleceğine dair üreticilere güven verdi.

FİSKOBİRLİK’E SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

FİSKOBİRLİK ile ilgili spekülasyonlara yanıt veren Usta, “FİSKOBİRLİK batmadı, aksine yatırımlarını artırarak üreticisini destekliyor. Bu birliğe sahip çıkmalıyız, aksi takdirde zarar gören fındık üreticisi olur” ifadelerini kullandı.

GÜNEY ÇEVRE YOLU YATIRIMLARI TAKİP EDİLECEK

Şehir içi trafik ve transit geçiş sorunlarına değinen Usta, Giresun için Güney Çevre Yolu’nun önemine vurgu yaptı. Projenin ihale aşamasında olduğunu belirterek, öncelikli yatırımlar kapsamında bu yolun takipçisi olacaklarını söyledi.

OKULLARDA TEMİZLİK PERSONELİ SORUNU ÇÖZÜLECEK

Okullardaki temizlik personeli eksikliğine yönelik eleştirilere de yanıt veren Usta, 30 bin yeni personel alımıyla bu sorunun çözüleceğini duyurdu. Temizlik malzemelerinin güvenliğinin de önemine değinerek, okullara alınacak malzemelerin denetim altında olacağını vurguladı.

ERKEN SEÇİM SPEKÜLASYONLARI

Son olarak erken seçim tartışmalarına değinen Şahin Usta, şu an için gündemlerinde erken seçim olmadığını, bu tartışmaların ülkenin gündemini gereksiz yere meşgul ettiğini söyledi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.