Vali son durum hakkında bilgi verdi

Giresun’da aşırı sağanak yağışların neden olduğu taşkınların ardından Duroğlu beldesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Vali son durum hakkında bilgi verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2023
73
A+
A-

Meydana gelen yağışlar sonrası Duroğlu beldesinde genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları, Vali Enver Ünlü öncülüğünde sürdürülüyor. Vali Ünlü, Duroğlu beldesindeki çalışmaları sırasında kendisine ulaşılamayan Rıdvan Coşar’ın ailesiyle de bir araya geldi. Yağışlar sonrası Çağlayan Mahallesi’nde Rıdvan Coşar’a ait fındık bahçesindeki ahşap kulübe de toprak altında kalmış ve haber alınamayan Coşar için ilk andan itibaren arama-kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Rıdvan Coşar’ın kaybolduğu alanda önceki saatlerde incelemelerde bulunan Vali Ünlü, Coşar’ın eşi Ayfer Coşar, kızı Betül Coşar ve diğer aile fertlerini “Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. İnşallah bulacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim” sözleriyle teselli etti. Vali Ünlü, yapılan çalışmalarla ilgili de Coşar’ın ailesine bilgiler aktararak “Afette kaybolan vatandaşımızın değerli ailesiyle bir araya geldik, süreç hakkında bilgilendirmede bulunduk. Rabbim kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eylesin” ifadelerine yer verdi.

Duroğlu beldesindeki çalışmalarının ardından ilgili kurum amirleriyle Duroğlu Belediyesi Konferans Salonu’nda, Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nda bir araya gelen Vali Ünlü, “Devletimiz her zaman olduğu gibi şefkatiyle, kudretiyle milletinin yanında. Sahada yaptığımız incelemelerden sonra ilgili kurum amirlerimizle birlikte Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik, yapılacak çalışmaları gözden geçirdik” paylaşımında bulundu.

REKLAM ALANI