Vanspor başkanından gerçek dışı açıklamalar

Vanspor FK Başkanı Erol Temel’in Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar, Giresunspor cephesinde tepkiyle karşılandı.

Vanspor başkanından gerçek dışı açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.09.2024
82
A+
A-

1-1 sona eren karşılaşmayı “nazar boncuğu” olarak değerlendiren Temel, maçın gerçeklerini hiçe sayarak şampiyonluk iddiasında bulundu. Giresunspor’u küçümseyen ve alınan sonucun Vanspor lehine olduğunu ima eden bu açıklamalar, tam anlamıyla mesnetsiz ve gerçek dışı.

GERÇEKLERİ GÖRMEZDEN GELİYOR
Temel, Giresunspor karşısında üstün performans gösterdiklerini ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini iddia ederek takımının oynadığı futbolu abarttı. Giresunspor’un üstün oyununa rağmen yapılan bu açıklamalar, gerçek dışı ve tamamen aldatıcı. Vanspor’un sahada sergilediği futbolun aksine, Başkan Temel’in söyledikleri hayal ürünü olmaktan öteye gitmiyor.

TARAFTAR DESTEĞİNİ KULLANARAK GÜNDEM DEĞİŞTİRME ÇABASI
Van’dan Giresun’a kadar gelen taraftarlara teşekkür eden Temel, bu desteği gerçekleri örtbas etmek için kullanmaya çalışıyor. Giresunspor’un saha içindeki etkili oyununu görmezden gelen bu açıklamalar, Vanspor’un başarısızlığını gizlemeye yönelik bir çaba olarak değerlendiriliyor.

GİRESUNSPOR CEPHESİ TEPKİLİ
Giresunspor yönetimi, bu mesnetsiz ithamlara karşı sessiz kalmayarak, gerçeklerin çarpıtılmasına izin vermeyeceğini belirtti. Giresunspor’un sahadaki performansı, Vanspor’un gerçek dışı iddialarını çürütmeye yetiyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.