Rusya’dan 20 kişilik turist kafilesi Giresun’u ziyaret etti

Rusya Federasyonu’ndan 20 kişilik bir ekip, Giresun Belediyesi’nin davetiyle yatlarla birlikte Giresun’a gelerek şehri gezdi.

Rusya’dan 20 kişilik turist kafilesi Giresun’u ziyaret etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.09.2024
32
A+
A-

Novorossiysk ve Soçi’den gelen misafirler, Giresun Limanı’na demir attıktan sonra Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından karşılandı.

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ GEZDİLER
Rusya Karadeniz Yat Sahipleri ve Kaptanları Kulübü Başkanı İgor Petrov’un da aralarında bulunduğu grup, gün boyu Giresun’un tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Ziyaretin amacının, Giresun’un turizm potansiyelini tanıtmak ve Rusya’dan Giresun’a yat kruvaziyer seferleri başlatmak olduğu açıklandı.

TURİZM POTANSİYELİ KONUŞULDU
Rus kafilesi, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi de ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Giresun’un turizm potansiyeli üzerinde durulurken, Başkan Köse, şehri tanıtmak için çok yönlü bir çalışma yürüttüklerini belirterek, davetlerine icabet eden İgor Petrov’a ve katılımcılara teşekkür etti.

RUSYA’DAN GİRESUN’A ÖVGÜ
İgor Petrov, Giresun’un tarihi ve doğal güzelliklerinden çok etkilendiklerini ifade ederek, misafirperverliği ve daveti için Başkan Köse’ye teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.