Tefecilere ve dolandırıcılara göz açtırılmayacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde tefecilik ve dolandırıcılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen geniş çaplı “Kuyu-28” operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tefecilere ve dolandırıcılara göz açtırılmayacak!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.09.2024
28
A+
A-

Bakan Yerlikaya, Giresun da dahil olmak üzere 58 ilde düzenlenen operasyonlar sonucunda 160 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) koordinasyonunda gerçekleştirildi.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİ HEDEFTE
Bakan Yerlikaya, tefecilik ve dolandırıcılık suçlarına karışan organize suç örgütlerine karşı verilen mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. “Organize suç örgütleri ve çeteler gibi tefecilere de göz açtırmayacağız” diyerek mücadelelerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

58 İLDE BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Operasyon, Adana, İstanbul, İzmir, Diyarbakır gibi toplamda 58 ilde düzenlendi. Şüpheliler; tefecilik, kamu kurumlarına karşı nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve vergi usulsüzlüğü gibi suçlardan sorumlu tutuluyor.

HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN KARARLILIK
Bakan Yerlikaya, operasyonlarda ele geçirilen çok sayıda belge ve delilin incelemeye alındığını ve halkın güvenliği için mücadeleye devam edeceklerini belirtti. “Tefeciler ve dolandırıcılar adalete teslim edilecektir” diyerek güvenlik güçlerine olan desteğini yineledi.

 

 

REKLAM ALANI