Alucra’da buzlanma kazası

Alucra’da etkili olan kar yağışı ve sonrasındaki buzlanma şoförleri de zor durumda bırakarak araç trafiğini tehlikeye sokuyor.

Alucra’da buzlanma kazası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2023
55
A+
A-

Şiran ilçesinden Alucra ilçesine gelmekte olan kamyonet Alucra Hacıhasan köyünde gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak köprüden aşağıya uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan’dan Giresun’un Alucra ilçesine gelen Gökhan Polat yönetimindeki kamyonet, oluşan gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden dere yatağına uçtu.

Alucra İlçe merkezinde 10 km mesafe de olan kazada araç içinde bulunan İdris Polat, Bayram Polat, Gökhan Polat ve Veysel Karslıoğlu yaralandı. Araç sürücüsü Gökhan Polat’ın bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edildi.

Alucra İtfaiye ekibinin müdahalesi ile araç içinden çıkarılan yaralılar Alucra Devlet Hastanesine kaldırıldı. 3 yaralı ayakta tedavi edilirken vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan araç sürücüsü Gökhan Polat ambulansla Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olay ile alakalı soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Alucra Haber)

REKLAM ALANI