Belediye de bayramlaşma töreni yapıldı

Espiye belediyesinde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkan Karadere, tüm Espiyelilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek huzur, sağlık, barış ve bereket temennisinde bulundu.

Belediye de bayramlaşma töreni yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2024
42
A+
A-

Espiyeli hemşerilerinin ve tüm İslam Âleminin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Erol Karadere, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından ilk kez bayrama da bir araya gelmiş bulunuyoruz. 10 yıl sonra yeniden Espiye’ye Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten duyduğum heyecan ve mutluluğu sizlerle ile paylaşmak istiyorum. Vatandaşın bize tanıdığı yatırım ve hizmet şansını en iyi şekilde kullanarak bize oy verenleri mahcup etmeyeceğiz; oy vermeyenlerin de gönüllerini kazanmak için çalışacağız. Bayramlar, sevgi, saygı, hoşgörünün yaygınlaştığı; dayanışma ruhunun pekiştiği güzel günlerdir. Bugün mübarek bir günde, sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Espiye için çalışacak, şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınması; yaşanabilir bir kent olması için gece-gündüz demeden çalışacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Erol Karadere, “Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle Belediyemizde düzenlenen bayramlaşma programında hemşerilerimizle bayramlaştık. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bayramlaşmada Tüm Espiyelilerin Ramazan Bayramı’nı kutlar, duaların bir olduğu, kardeşliğimizin daim olduğu güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Bayramlaşma programına yoğun katılım gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen Bayramlaşma törenine, belediye başkanı Erol Karadere, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI