CHP’de Fuat Köse, aday adaylığını açıkladı

CHP Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Fuat Köse, geniş katılımlı bir toplantı düzenledi

CHP’de Fuat Köse, aday adaylığını açıkladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.12.2023
258
A+
A-

Parti binasındaki toplantı CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca, Gençlik Kolları Başkanı Eren Aydın, partililer ve vatandaşların katılımıyla çok kalabalık bir atmosferde  gerçekleşti. Toplantıda birer konuşma yapan İl Başkanı Şenyürek  ve Merkez İlçe Başkanı Bektaş, Köse’yi tebrik ederek, “Başkan aday adaylıklarını ilan eden değerli  partililerimizden  Fuat Köse binamızda ilk toplantı yapan isim oldu. CHP’ den kim aday gösterilirse gösterilsin birlik ve beraberlik içinde Giresun Belediye Başkanlığı’nı mutlaka alacağız. Aynı başarıyı İlçe ve beldelerimizde de göstereceğiz” vurgusu yaptılar.

Ardından partililerin, Sanayi Sitesi’ ndeki arkadaşlarının ve vatandaşların  alkışlarıyla   kürsüye gelen Fuat Köse, partilileri selamladı ve  konuşmasına kendisini tanıtarak başladı:

“Sayın İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailesi, partililerim ve saygı değer basın mensupları ve  dostlarım, hepiniz toplantıma  hoşgeldiniz, şeref verdiniz.

Bugün hayatımın en önemli günlerinden biri. Bu heyecanımı ve onurumu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Ben beş çocuklu işçi bir ailenin dördüncü çocuğu olarak Giresun’da doğdum. İlkokulu Gazipaşa’da, Ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, Liseyi Endüstri Meslek Lisesi’nde okudum. Erciyes Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü mezunuyum. Evli ve iki kız çocuğu babasıyım. Çocukluğum Söken’de, gençliğim Kumyalı’ da geçti.

Giresun’un her mahallesinde bir hatıram bir öyküm vardır.1999 yılında esnaflık hayatıma başladım. 2019 yılındaki yerel seçimler ile partimden  Belediye Meclis üyesi seçilip bu görevi onurla yaptım. Baba ocağım olan Sanayi Sitesi’ nde, İşletme Kooperatifi yönetim kurulu üyesiyim. Yedi yıldır Türkiye Kadınlar Futbol Birinci Ligi’ nde mücadele eden Sanayispor Kadın Futbol Takımının Kulüp Başkanıyım.

Türkiye Kadın Futbol Kulüpler Birliği üyesiyim. Ayrıca  Giresun Bisiklet Kulübü Yönetim Kurulu üyesiyim.

50 yaşındayım. Şayet  aday  gösterilirsem  sizlerle beraber Bu şehri yönetecek bilgiye, beceriye, tecrübeye, güce ve cesarete sahibim. Ben ailemi, işimi, hayatımı, her şeyimi bu şehre borçluyum. Sahip olduğum bilgi, birikimi ve donanımla, Cumhuriyetimizin teminatı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Giresun Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum.

Nasıl ki iş yerim olan Atlas Çelik’te, emekçi kardeşlerimle tertemiz bir başarı hikayesi yazdıysam; aynı şekilde Giresun Belediyesi’nde de, çalışan kardeşlerimle, aynı başarı hikayesini yakalayacağıma inancım tamdır.

Bu günün Giresun için yeniden halktan ve adaletten yana olan sosyal belediyecilik anlayışının başlayacağı gün olmasını umuyorum.”

Konuşmasında,”

Kurultay sürecimiz sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, partisine yakışır şekilde, hızla değiştik, gençleştik, Yenilendik.Yerel seçimlerde büyük  başarılara imza atmak için  gençlerimizle, kadınlarımızla tüm örgütlerimizle ve halkımızla hep birlikte yola koyulduk.

Giresun halkının omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız.” ifadelerine yer veren Fuat Köse, şöyle devam etti: CHP olarak vizyonumuz; gençliğimizin enerjisiyle çok çalışarak, üreterek sorumluluğumuzu gereğini yerine getirmektir.

Giresun insanı, güzel parkları, tertemiz yolları, geniş otoparkları, spor tesislerini, güney çevre yolunu, evlerinde 24 saat akan tertemiz şırıl suları hakediyor. Öğrenci ve turizm kenti olarak gelişmiş sanayisiyle, özgürce yaşamayı da fazlasıyla hak ediyor.

Bizler bu seçimi  kazanacağımıza olan inancımızla her kapıyı çalacağız. Hep birlikte halkımızla çözümler üreteceğiz. Sevinçlerimizi de ortak paylaşacağız.

Biz Giresun’umuzu çok seviyoruz. Giresun’u ayağa kaldıracağız.  İşsizliğin ve göçün azaldığı, özgürlükçü bir  şehir hedefliyoruz.

Partimizin adayı her kim olursa olsun örgütümüzün kararına saygılı olacağız.

Eğer aday gösterilip seçilirsem söz veriyorum;  partime, örgütlerimize, Giresunlu hemşehrilerimize  ve şehrime yakışır bir yönetim sergileyeceğim. Giresun’da seçimi  hep birlikte mutlaka ama mutlaka halkımızla kazanacağız.

Beni bu günde yalnız bırakmayıp büyük onur ve gurur yaşattınız. Hepinizi tek, tek kucaklıyorum. Sağ olun var olun.”

REKLAM ALANI