Giresun Işık Gazetesi

Damas Spor Kulübü faaliyetlerine başladı

Halk oyunları uzmanı Özlem Gök başkanlığında kurulan DAMAS (Dans Müzik Spor) Spor Kulübü, çeşitli branşlarda faaliyetlerine başladı. Halk oyunlarının yanı sıra futbol, basketbol ve badminton alanlarında da eğitim verecek olan kulüp, çocukların fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

ÖZLEM GÖK’ÜN TECRÜBESİYLE YOLA ÇIKTI
Kulüp Başkanı Özlem Gök, halk oyunları kültürüne yıllarca farklı alanlarda katkı sağladığını belirterek, antrenörlükten hakemliğe kadar birçok alanda deneyim kazandığını ve Giresun’u ulusal ve uluslararası festivallerde başarıyla temsil ettiğini ifade etti. Gök, DAMAS Spor Kulübü’nün, bu bilgi ve birikimlerin bir sonucu olarak hayata geçtiğini vurguladı.

KAYITLAR BAŞLADI
DAMAS Spor Kulübü’nün kayıtları 30 Eylül 2024 itibarıyla başladı. Kulübe kayıt ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 0534 776 03 26 ve 0543 776 03 26 numaralarıyla iletişim kurabilir.

KULÜBÜN YÖNETİM KADROSU
Özlem Gök’ün kuruculuğunu üstlendiği kulübün yönetiminde; Nergis Çakır, Aslıhan Işık Tuncal, Kamil İşcan, Dilek Terzioğlu, Saadet Demir ve Serkan Gök yer alıyor.

 

Exit mobile version