Faustin Senghor konusunda mesnetsiz iddialar yalanlandı

Giresunspor Kulübü, profesyonel futbolcu Faustin Senghor’a yönelik yapılan mesnetsiz suçlamalara karşı çarpıcı bir açıklama yaparak sessizliğini bozdu.

Faustin Senghor konusunda mesnetsiz iddialar yalanlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.05.2024
90
A+
A-

Kulübün yayımladığı açıklamada, bahsi geçen oyuncunun transfer edildiği dönemden itibaren yaşadığı sakatlık süreci detaylarıyla ele alındı.

Oyuncunun, kulübün tesislerinde diğer oyuncularla aynı şartlarda konakladığı, sağlık ekibi tarafından özenle tedavi edildiği ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı vurgulandı. Ayrıca, Senghor’un aylar önce fesih hakkı kazanmasına rağmen tedavisi devam ettiği için kulüp tarafından tesisten ayrılmasının istenmediği, hatta önümüzdeki sezonda yabancı oyuncu oynatılamayacağı kuralına rağmen fizyoterapistler eşliğinde tedavisine ve antrenmanlarına tesislerde devam ettiği belirtildi.

Ligin tamamlanmasının ardından oyuncuya ülkesine dönmesi için gerekli olan uçak bileti ve yol masraflarının karşılanacağı bilgisinin iletilmesine rağmen, Senghor’un tüm alacaklarını almadan ayrılmayacağı ifade edildiği, ardından menajerleri aracılığıyla mesnetsiz haberlerin basına servis ettirildiği dile getirildi.

Giresunspor, spor kamuoyuna konunun takdirini bırakırken, açıklamanın sonunda saygılarını iletti.

REKLAM ALANI